fredag 22 maj 2009
Läckerheter!!
Måste ju säga att vi blev mer än nöjda över resultatet och Oscar tyckte det var det bästa vi nånsin bakat :-)..mumsigt!
CHOKLADTOPPADE HALLONMUFFINS (14-24st)
Du behöver:
1.5dl Milda classic
2.5dl socker
2 ägg
1.5dl Milda visp
4.5dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1/2 tsk salt
1 dl riven choklad
2.5 dl hallon
Topping:
4 msk Milda classic
4 dl florsocker
100g cremè bonjour naturell
0.5 dl kakaopulver
Garnering:
0.5 dl hallon
0.5 dl riven vit choklad
Gör så här:
Vispa Milda classic med socker till poröst skum.
Tillsätt äggen ett i taget och rör till en smet.
Blanda mjöl,bakpulver,vaniljsocker,salt.Vänd ner i smeten tillsammans med Milda visp.Rör snabbt om lite till så att en jämn smet bildas.Blanda ner hallonen och den rivna chokladen i smeten.Fördela i 16 stora eller 24 mindre muffinsformar.Grädda i ugnen på 200grader 15-20min beroende på storlek.
Rör ihop toppingen och bred ut över varje muffins när dom svalnat,garnera med hallon och riven vit choklad.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Låter jätte mumsigt ^^,
SvaraRaderaI'm impressed! Det ser ut som världens bästa "välkommen till världen-fika", nu får ni allt locka ut den bångstyrige bebben så moster får lite god fika, hälsa det! :)
SvaraRaderaNej, men gumman. Är du fortfarande kvar här? Och nu såpass "mamma-inriktad" att du delar med dig av recept! ;-)
SvaraRaderaDags att V.R.Ä.K.A! :-D
Anonym: Mmmmm,det var de också..prova!
SvaraRaderaAnna: Kiana sa det igår..pyssel är inte vår grej,men bakning är!! :-)...finns tydligen ingenting som kan locka ut den här envise bebisen ;-)... kanske skulle godisstrejka?
V:Japp,här sitter jag och försöker att inte slita av varenda hårstrå på mitt huvud ;-)...baka=tidsfördriv..och tröstätande förstås ;-)
KRAAAM