lördag 15 augusti 2009

Vattkoppor?

Jag vet inte,är det vattkoppor?
Det kliar,han har varit väldigt gnällig,skrikig,trotsig idag,och det kan ju isåfall beror på sjukdomsbilden?

6 kommentarer:

  1. Hej! Ser mest ut som ngn slags insektsbett, inet vattkoppor, vänta och se hur det ser ut i morgon, om det blir betydligt fler el om det är samma antal, har han feber? Mina myggbett blir sådana, bara lite tankar.
    / Jenny swingtown

    SvaraRadera
  2. ufff, if the dont start looking like chicken pox by monday we can take him in, so that they check and tell us what it may be.

    How is he ? hope u all have a good night, love u
    oscar

    SvaraRadera
  3. Tror du?..De har förökat sig och blivit både större och fler från morgonen till kvällen..har inte kollat feber,för han känns inte varm,men är riktigt gnällig och kliar mycket på dom..kanske är ittriga mygg då?
    Får se imorgon hur det ser ut!
    Tack för att du tittade på dom!
    kram

    Oscar:Han verkar okej ändå,fast det kliar som bara den på honom,får väl se hur det se ut imorgon..
    Snart läggdax,så jäkla trött!!
    Se om Lill-Sessan vill äta lite först,5 h sen nu!
    Love u 2 ♥

    SvaraRadera
  4. hej, svårt å säga. Theodor hade röda rodnader me bränesle liknande upphöjningar? på kroppen.. de kom o gick, de va allergisk reaktion.. o han klia som en GALNING på sig. avvakta o ring bvc, tänkte ringa bvc me T, men han vakna som vanligt o de va jobbigt så vi åkte in till akuten. vattkoppor brukar börja på rumpan o liknande.. vätskefyllda blåsor som kliar. Du får skriva när du vet vad det är. Har ni varit ute me mygg nyss? Kram

    SvaraRadera
  5. http://www.1177.se/artikel.asp?CategoryID=26342 som du ser på bilden är inte vattkoppor så stora och de är vätskefyllda.
    Prova lägga på lite alsol el hydrokortison mot klådan. Kan ju låta dsk titta på det imorgon annars om det är mkt besvärligt för honom?

    SvaraRadera
  6. tror inte man behöver ha mycket blåsor för att de ska va vattkoppor, de kan variera, men hör med vc så vet ni mer :) de ser ut som vattkopor på bilden, å de e de troligen om de e sådär å kliar.., när de klia åt theodor så va de som ja sa rodnader som dante har, men andra utslag på.

    SvaraRadera