torsdag 6 augusti 2009

Vilken dag..

Denna dag går till historien..Kiana är på plats i ett 34 grader varmt Spanien,tillsammans med farmor och faster!!
Allt hade gått jättebra,det var dessutom 3 andra barn som åkte med assistans!
Det började dock med att de höll på att missa flyget,eftersom en person hade tagit livet av sig genom att hoppa framför tåget mellan Malmö-Köpenhamn,så alla fick ut från tåget och invänta bussar!
De var framme på flygplatsen strax efter kl 14.00 och flyget gick kl.15.00,det blev direkt till incheckning och hastigt iväg alltså!
Under tiden var jag med barnen hos Liz för att träffa kusin vitamin med fam och Oscar skulle hoppa av tåget i Mörrum för att joina oss...och vad händer?
JO,han somnar på tåget och vakna av att han hör Hässleholm,får ur sig ett "What the ****" och hoppar av i all stress...bara det att han INTE skulle hoppa av eftersom han hade en BRA bit kvar!!
Han fick invänta nästa tåg som kom efter 20 minuter,men det tåget gick bara till Kristianstad där han fick vänta igen,och kom till slut fram kl.19.30 och under tiden hade hans mobil laddats ur...
Kiana kom alltså fram till Spanien snabbare än han kom hem..
God mat blev vi bjudna på av Liz och Kim,grillat med potatissallad och annat gottis och så en väldigt god nybakad ananaspaj på det!
Alla har trevligt,vi pratar och har det bra,barnen leker på bra utanför....tills jag hör hur alla i mun på varandra säger nåt om nån som ramlat..illa..rätt ner..shit,oj,aj..Dante..rutschkanan....vid det här laget har jag redan hamnat i en konstig dimma...
Vi springer ut..Dante har ramlat ner från översta steget till rutschkanan,baklänges rätt ner i marken..och det är ingen liten kana vi pratar om!!!
Hur mycket är brutet?? ..hjärnskakning?
Alla var väldigt chockade över att inget var brutet och att han kunde komma på fötter så snabbt efter!
Han klagade på huvudet,och vi försökte få honom att inte somna,vilket inte var det lättaste eftersom det redan var förbi hans vanliga läggtid!
Vi kände att det var lika bra att åka hem ifall att
Hans balans har inte varit helt okej..han var rejält snurrig,men det är ju inte konstigt!
Han har inte kräkt och nu verkar det ändå vara bra!
Ibland ska man ha änglavakt!! TACK ängeln!

(Systrar 3 med kusin Helen..)

(Äter gott..)
( Liz i köket..)
(Och sen med flaskan...)
(Än så länge är det roligt på kanan..)


1 kommentar:

  1. Herregud vilken dag! Hoppas att ni kan vila ordentligt idag, eller göra något kul!

    SvaraRadera