fredag 2 oktober 2009

Bildspel...

Idag kommer Kiana hem och säger att hon var med i tidningen ...FÖRRA torsdagen!! Jag sökte som en galning på nätet efter det och hittade till slut ett bildspel från klassens utedag,men är det någon som har Sydöstran från den 24/9 tar jag tacksamt emot den eftersom de tydligen också "intervjuat" henne!
Tack på förhand....

5 kommentarer:

  1. Ja jag kan förstå att ni har fullt upp nu!! Jag tar antibiotika mot min förkyldning och halsen och fan vet allt. Även kortisonspray och inhalator för det. De har inte fastställt ännu vad det är men jag börjar bli aningens bättre iaf. Jaså inte den 9:e heller, det var ju tråkigt men väl förståligt. : ) Ha det fint! Kramar

    SvaraRadera
  2. Tips ring sydöstran de brukar skicka ut om det är något speciellt man har missat

    SvaraRadera
  3. Du har verkligen otur med dina förkylningar!! :-(
    Nej,inte då heller,vi får hjälp under den helgen,och det är de sista dagarna vi har.Behöver ställa iordning lite oxå så det inte är full kaos där,eftersom både jag och Kiana börjar skolan den 12:e!
    kramiz

    A:SMART!! Hade jag inte tänkt på :-)...ska jag absolut göra!!Tack!

    SvaraRadera
  4. hej svejs!
    fastnade såklart för din blogg, roligt att läsa om alla dina barn upptåg och framgång:)
    får du inte tag på tidningen från den 24 så har jag en, den hade klarat sig undan kaminen:)

    SvaraRadera
  5. Emma: Vad roligt,välkommen :-)...just det,hade ju glömt tidningen!..kom på att de nog skiljer sig lite i S-borg och Karlshamn,ibland är ju inte vissa saker med i K-hamn som de har i S-borg?...ska ringa och kolla nu!
    kram

    SvaraRadera