tisdag 20 oktober 2009

Förändringar och utvecklingar....

Dante mår toppen här på landet, han har verkligen förändrats...de där utbrotten, de hysteriska, jobbiga utbrotten är BORTA!!
Från ca 3 st per dag till inget..numera är det bara normala utbrott som kommer med åldern, de försvinner lika snabbt som de kommer och det GÅR att lösa!
Rädslorna är BORTA!
Han säger till att han vill bada och det blir inga problem med håret heller, vi har t.om hittat honom i badrummet vid ett flertal gånger med tvålen i handen och insett att han faktiskt duschat håret själv, genomblöt...men inte ett dugg rädd!
Han pratar...ja, han pratar en massa och helt begripligt för vem som helst..och de som inte förstår honom får skaffa lite revaxör till öronen, för då ligger inte problemet i hans tal iallafall!
Han pratar med vem som helst om vad som helst och alla HÖR vad han säger...långa meningar,kloka ord....
Häromdagen när Tina kom hit, säger han (lagom sur):
- Tina!...VAR är Tedde?
Han har pratat väder med gubben som installerade telefonen, han har pratat lagning av bilar med en karl som köpte en säng av oss och talade om för chefen på banken att han ville klippa sönder våra lånelöften :-D
Jag känner mig inte så orolig längre, min magkänsla säger att detta kommer bli bra...
Psykologen kommer på hembesök den 10 Nov och då hoppas jag att hon ser en lika stor förändring som vi har gjort på denna korta tid!
Ibland är livet bra härligt!!!!!!

1 kommentar:

  1. Min Dante hade också jobbigt med vredesutbrott när han var mindre. Det försvann i takt med att han lärde sig att prata och uttrycka sig i ord istället...Han har också varit rädd för ALLT! Det är mer än namnet som är lika :-) Mellansyskon, han växte enormt när han fick en lillebror. Kramen, det BLIR bra! Ulrica

    SvaraRadera