fredag 14 maj 2010

Dantes kalas ...


Eftersom det var helgdag igår och flera var upptagna på Lördag då Dante egentligen fyller år, passade kalaset bra att ha som igår.
Oscar bakade pizzabullar och tårtan var beställd från Ritz i Sölvesborg (de är underbara och likaså deras tårtor.. )
Dante var en riktigt glad liten Prins som längtat halvt ihjäl sig efter denna födelsedag, och han var mer än nöjd när kalaset var över och han fått så många fina presenter och haft sina nära o kära här för att fira honom!

Han fick en jacka (som kunde vändas åt två håll .. mycket praktiskt ) och keps med blixten Mc Queen på, en Bamsebok om småkryp (mycket pedagogiskt o genomtänkt av Moster Anna ... ha,ha,ha), ett Bamsepussel på 16 bitar (som han la själv utan problem första gången han försökte :-o), ett lektält (som krävde att vi omvandlade Kaili`s extrasäng som support för... men det var det värt.. ), en hink, en spade, gatukritor o såpbubblor med Blixten (som tog slut väldigt fort..) ....

Våra paket får han imorgon tillsammans med frukosten o skönsången ;-)

Ett lyckat kalas, en supernöjd nybliven 3-åring och inte alltför trötta föräldrar efteråt, så avslutades det hela med sängen för en väldigt trött Prins och film för oss vuxna (inte att förväxla med "vuxenfilm" ;-) .. )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar