onsdag 2 juni 2010

1års+3årskontroll...

Idag var det dags för Dante o Kaili`s kontroller, och det gick toppen!
Dante fick titta på ett antal bilder o säga vad det föreställde, också om det fanns nåt på bilderna som gick att äta. Därefter fick han rita en teckning till henne och hon blev impad av hans gubbe som hade både huvud, ögon, näsa, en GLAD mun, armar och ben ... sa att det enda de egentligen vill att de ska kunna i den åldern är att rita en cirkel, men han lyckades få med alla detaljer oxå ...
Sen bad hon honom hoppa.. och det gjorde han...på ETT ben och även där var det överkurs.. sen pratade vi lite om trots, sömnvanor, matvanor och sen fick han en fin cykelhjälm efter vägning o mätning.
Lång och smal kille, men alldeles perfekt kom hon fram till, med sina 101cm och 16.5kg.

Så var det Kaili, som skulle få sina sprutor, men först sprang hon och hämtade tempen, då vi tyckte hon kändes lite febrig, men det var bara 37.5, så då beslutade vi oss för att få det gjort. Det gjorde självklart ont och hon var ju lagom ledsen efter, men somnade som en stock därefter.

Lill-Sessan vägde nu 8960g och var 76cm lång, ligger kvar under strecket på vikten och över på längden, men hon såg så fin ut ändå tyckte hon :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar