lördag 31 juli 2010

Mycket som hänt...

Dante fick som ni vet Kåvepenin mot sin halsfluss, sedan dess har det gått utför.. dagen efter (2 doser av penicillinet) fick han en kraftig allergisk reaktion mot just penicillinet och vi fick åka tillbaka till vårdcentralen där han fick 12st Betapredtabletter och en ny penicillin.
Han blev av med utslagen redan på kvällen, men dagen efter på kvällen kom det tillbaka och vi fick in med honom på jourcentralen där han fick ytterligare 12 st Betapred och Tavegyl mot klådan. Nu bestämde vi oxå att han skulle sluta med även den nya antibiotikan, då halsflussen var bättre och ingen feber heller.
Han blev bättre med utslagen snabbt, men igår kväll började det komma smygandes tillbaka igen. Vi avvaktade men när han vaknade imorse såg det bedrövligt ut och han började skaka i hela kroppen och var iskall. Fick åka in till jourcentralen igen och han fick nu 6 st Betapred på plats och recept på fler, då vi ska trappa ner med 1st tablett om dagen. Läkaren var ganska övertygad om att det rörde sig om en ny allergi mot den nya antibiotikan oxå, och så fort han blir bra skulle vi boka in en tid för test på olika penicilliner. Nu hoppas vi att han blir av med detta elände snabbt, annars blir det barnkliniken i Karlskrona är det sagt!






Men mitt i allt elände har det ändå hänt några riktigt positiva saker ... det första ser ni på bilden ovan...jag har köpt en ny bil!!! En Hyundai Trajet som gått ca 11.000 mil, 7-sitsig , en riktig pärla enligt mig ;-) ... nu har vi lite plats över för kompisar oxå..

(Bilden på huset är lånat från blocket)

Det andra mest positiva av de 2 är att vi fått veta att vi får hyra ett hus som vi suktat efter i ett par veckor nu!! Ägaren vill ju såklart att rätt personer ska hyra huset och ville nog kolla upp lite referenser först, och jag säger STORT TACK till er som jag nu fått höra lagt in ett gott ord om mig :-).. vi är så glada, huset är toppen, nyrenoverat, större och plats för det mesta på den stora gräsmattan utanför ;-) (ex. studsmatta, partytält, pool och några bilar :-D)... inga grannar tätt inpå och hyran är detsamma som vi betalar nu ...VI längtar till inflyttningen... senast 1 Nov, förhoppningsvis tidigare ;-)

4 kommentarer:

  1. Stackars Dante...Hoppas ni finner vad det beror på...

    Snygg bil, perfekt med så många säten...

    Huset ser jättefint ut....Får man fråga vart det ligger???

    Kram på dig!!

    SvaraRadera
  2. Tack Lucette!..Vi vet att det beror på penicillinen, men de vill kolla vilken antibiotika (om någon) han KAN ta i fortsättningen ...
    Den är toppen min nya pärla, man kan ju ta bort de säten man inte vill använda oxå ;-)
    Huset ligger bara en liten bit härifrån, i Trensum alltså :-)... riktigt fint inuti oxå :-)
    kram tebax :-)

    SvaraRadera
  3. Hej stackars Dante,,, Väldigt roligt att ni fått hyra ett hus och köpt ny bil. Må gott och hälsa till alla i familjen kram Faster Annika

    SvaraRadera
  4. Hej Faster Annika!
    Du kommer väl snart hit .. hört rykten från många håll ;-) ... kanske kan träffas på en fika då? Du får gärna komma hit om du vill!
    Kramiz

    SvaraRadera