måndag 9 maj 2011

Tandläkarbesök o vattkoppor....

Då var det återbesök hos tandläkaren för Kiana. Vi hade hoppats på att hennes öppna bett blivit bättre när hon tappat fler tänder och nya kommit upp, men det hade inte hänt nånting med det tydligen :-(
Direkt började han fråga ut mig om nappanvändande och tumsugning och för säkert 5:e gången förklarade jag att Kiana knappt använde napp, och slutade helt när hon var 2 år och 9 månader och nån tumme sög hon inte på!
Då säger han att vissa kan få det ändå, och beroende på anledningen använder man tydligen olika metoder. Hon ska få träffa en tandreglerare i September som avgör det. Antingen blir det räls eller trycker man bak tänder (?), det sistnämnda låter inget vidare!!
Förrutom detta har hon slarvat lite med tandborstningen, så lite skäll fick hon, men lovade att skärpa sig (och Mamma med ;-))
Efter tandläkarbesöket åkte vi till Freijan på en snabbvisit :-)

När vi kom hem berättar Oscar att vattkopporna nu kommit på Kaili, och det var redan en hel del. Feber hade hon också, men kollade inte hur mycket. Nu sover hon gott iallafall och jag ska strax bege mig till jobbet och sen vet jag ju vad jag har att vänta mig ett tag framöver!
Ha en bra kväll!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar