söndag 1 maj 2011

Vårdagen - gårdagen....

Gårdagen började med ett föräldrarmöte med Kianas fotbollslag, dit skickade jag Oscar. Tjejerna har nu Commersen cup framför sig och då krävs det en del planering. Match nästan varje helg och så behövs föräldrar i kiosken också. Tjejerna har verkligen börjat ta för sig mer och vågar mer nu sen de började träna ihop med killarna, så nu får de andra lagen akta sig ;-)
Heja,heja!!

Dagen fortsatte sedan med kalasfirande för världens goaste Vilja!
Det bjöds på god mat och efterrätt, en riktig mysdag!

Därefter bestämdes att Kiana skulle ha Vilja och Malina med sig hem, så de fick följa med oss till majbrasfirandet. Mycket till majbrasa blev det dock inte, då det var eldningsförbud, men en liten söt brasa i en sån där eldkorg bjöd de på ändå, och barnen klagade inte, de rusade runt och hittade lite av varje av intresse, så som lotter, chokladhjul, korv m bröd, och killar att jaga (för de stora tjejerna )
Kl. 20.00 åkte Oscar hem med de trötta trollungarna och vi andra stannade en halvtimme till innan det bar hemåt för fortsatt mys och filmkväll :-)

4 kommentarer:

  1. Tråkigt m eldförbud, det är det ALLTID nu för tiden!! Annat va det förr, då jävla brann det i knutarna å roligt hade man:-) Ses imån gumman, STOR kram å hälsa!!!

    SvaraRadera
  2. Hahaha Nej jag såg inte Glad ut :(
    från vilja

    SvaraRadera
  3. Vilja: Lika söt ändå ;-)

    SvaraRadera
  4. Tack du är med söt
    från vilja

    SvaraRadera