torsdag 7 juli 2011

Trött unge hämtas på dagis....

Oj vad segt det var att komma upp imorse, jag är verkligen ingen morgonmänniska!
Kl.7.00 började jag idag, ca 11.00 ringer de från Kaili`s dagis och säger att hon är trött och hängig och behöver därför hämtas. Det märks att de inte är vana att ha henne där så mycket, då det verkligen inte är ovanligt att hon är just så. Idag väckte jag henne dessutom kl.06.00 och de gånger hon själv vaknar så tidigt här hemma behöver hon sova igen runt 10-->12. Tempen visar 36.7 och efter vila var hon piggelin igen!
Oscar har legat med migrän här hemma sen tidigt imorse och ligger fortfarande. Nu har de nog kommit på vad det kan beror på iallfall, att hans anfall kommer så ofta. Han har röntgat halsryggen efter olyckan och fick svar häromdagen, att det visar på förändringar och att det är trångt på vissa ställen i halsryggen som kan trycka på nerver. Vad de gör åt saken vet vi inte ännu, då han ombads ringa dit för närmare förklaring!
På Måndag är det dags för nästa besök gällande Kianas öron, och det är på öronkliniken denna gången, och det är ju inte precis nåt nytt ställe för henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar