söndag 28 juni 2009

Torsö..

Låt er inte luras av mysiga bilder........



Fint väder,rastlösa barn och söndag..vad gör man då?...Jo,man åker till stranden och ha det mysigt tänkte vi...
Med 3 barn i helt olika åldrar,där 1st tror att man kan simma hur långt som helst bara för att man tagit 5 märken,1st som blir hysterisk bara man nämner ordet vatten eller bada, och som behöver värsta terapilektionen bara för att ens våga sig ner en liten bit i närheten av vattnet med sin spann och spade och som klämmer ur sig "luktar illa" direkt vi hoppar ur bilen..eller "myyyyyyycket vatten" när han ser havet...och så 1st som behöver befinna sig i skuggan...och enbart skuggan,då den enda skuggan som finns på stället råkar vara under det enda trädet som finns där..och som också hittats av ett helt gäng galna myror,som dessutom lyckats bosätta sig där....
Mysigt?
Jag säger så här:
STRANDEN VAR ROLIGARE FÖRR!!!
Dante hamnade uppe vid trädet,bland myrorna och vägrade att ens titta ut mot havet...trädet var bättre att glo på!
Kiana stod och huttrade som en sommarturist på Nordpolen medans Oscar var hur koncentrerad som helst på sitt sandslott och inte alls kände av stämningen vi andra hamnat i...stranden är överskattad!
det var ett tjurigt gäng som åkte hem till slut...och hela jävla stranden fick vi med oss in i bilen också!

5 kommentarer:

  1. Låter som en underbar dag. *skratt*

    SvaraRadera
  2. *fnissar* Ursäkta att jag skrattar lite, men jag känner så väl igen situationen. Ha ha, jag håller med om att stranden var bättre förr!

    SvaraRadera
  3. HAHAHAHAHA låter ju hur roligt som helst!!:-) Tänk när ni ska se tillbaka på det när ni e "gamla", va ni kommer skratta då!! HIHIHIHI!!!! Det är charmen med det hela:-)

    Förlåt att jag är usel på höra av mig, vatt mkt nu...Men kan ju spana efter en träff i veckan..:-)

    Kram å hälsa

    SvaraRadera
  4. Var bara tvungen och kika in på din blogg via syrrans.
    Träffade dig hemma hos syster på tupperware party:)
    Eran stranddag låter givande:P
    Min dotter Leia är inte heller något stort fan av att bada, på sin höjddoppar hon fötterna om det nu inte råkar komma någon liten våg:)

    Ha de bra:)

    SvaraRadera
  5. skadeglädje är den enda sanna glädjen ;-)

    Emma: Du är så välkommen :-),jaså,du har också en liten badvägrare..man kan ju vara säker på att de inte komma hoppa rätt i så fort man vänder ryggen till iallafall :-D
    kramiz

    SvaraRadera