söndag 6 september 2009

Så ledsen...


Nu har vi precis lämnat tillbaka Carisma,och det gör ont i vårt av att se hur de missköter henne!
5 år gammal är hon,inte mycket livsgnista kvar,badat har hon förmodligen inte gjort på bra länge,hennes päls är helt glanslös,hon ser ut mer som en minigris än en hund (och BULLSHIT att det är fel på ämnesomsättningen),om hon ens får gå utanför dörren,så är det väldigt sällan!
HUR kan en människa behandla en hund så illa?
Vad ska vi göra?
Vi försökte prata med ägaren om att vi ville ha henne här hemma ibland,det märks att de skäms för hur de behandlar henne... vi fick klippa bort en massa tovor vid öronen på henne,och det märkte hon direkt när vi lämnade henne och då lät det:
"Åhh..ni har klippt henne",och vi förklarade att det var en hel del att klippa och då hette det att de inte vågat göra det för de ser så dåligt!! (mannen i huset är 50 år)..och sen hette det att hon är så tjock för att pappan säkert är det!?
Ursäkter,ursäkter och åter ursäkter...allt detta kan bara förklaras med ett ord:
VANVÅRD!!
Fan vad arg jag blir!!

2 kommentarer:

  1. gumman ni måste anmäla det OM ni märker en sån skillnad! och vem som helst kan ju se att stackaren inte mår bra!! faan va ONT det gör i hjärtat!!! kan ni inte ta tillbaks henne tror du....

    puss

    SvaraRadera
  2. Usch, stackars hund! Säger som ovan, om de inte skärper sig tycker jag absolut att ni ska anmäla det! Att missköta sitt ansvar som hundägare är INTE ok, särskilt inte om hunden uppenbart far illa... :-(

    SvaraRadera