tisdag 6 oktober 2009

Hällarydsskolan.....

Det var en hel del fjärilar som flög omkring inne i Kianas mage då vi begav oss mot hennes nya skola och framför allt nya klass!
Hon var förväntansfull och förväntningar blev positiva.
Vi kom lagom tills det ringde ut för rast och direkt kom det fram en tjej från hennes nya klass som förstod att det var hennes nya klasskompis hon hade framför sig...strax därefter kom 3 tjejer till utspringandes och haffade tag i Kiana för att leka och visa henne runt skolgården.
Väl inne i klassrummet möttes vi av en lugn och mysig fröken, som välkomnade henne med öppna armar, de lekte olika namnlekar för att Kiana skulle få en chans att lära sig namnen, och så hängde hon med på lektionen för övrigt.
När det var dags för mat, "slogs" barnen om att få gå i ledet med Kiana och flera av tjejerna kom fram och frågade om de kunde leka nån dag...
Det här känns jättebra, alla verkar så mysiga och öppna och grannar runt omkring har kommit för att hälsa oss välkomna! :-)

3 kommentarer:

  1. Oh..det där lätt ju riktigt bra, måste vara skönt...Det är ju ändå ett stort steg att byta skola....

    Kram

    SvaraRadera
  2. Va SKÖNT!!!! Underlättar alltid om allt bara flyter på sådär oförskämt bra!!:-) Roligt för Kiana, och skoj för er med!!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Låter ju kanon! Tror ni kommer trivas finfint då! :-)

    SvaraRadera