måndag 5 oktober 2009

Uppdrag...

Idag vaknade barnen i omvänd ordning..först Kaili, sen Kiana och sist Dante. Jag gick upp med den sistnämnda kl. 07.40! :-)
Idag är det uppdrag PACKNING som gäller, och för Oscar blir det ett extra uppdrag, i form av tolkuppdrag i K-stad!
Några andra ouppklarade uppdrag är Internet på nya adressen, flyttning av telefon eller byte av bolag och Tv-val.... skulle nog vilja ha en inspelningsbar box, men vi får se vad det blir!
Vad har ni andra för bredbandsbolag,tv och telefonbolag?..TIPS?
Ps. Kanal 5 är ett MÅSTE!! ;-)

6 kommentarer:

  1. Vi har tele2 maxpaketet med inspelningsbar box. Inkl. femman då och en massa andra kanaler, dock inte tv1000 el canaldigital-kanalerna! : ) 299kr/mån.

    SvaraRadera
  2. Det låter inte fel!! :-)...har ni telefon och bredband med dom oxå?..tänker att man brukar få lite rabatt om man har allt samlat hos samma...kram

    SvaraRadera
  3. Nej vi har olika med alla. Internet med bredbandsbolaget och telefon med Telia. Vi har resonerat att om man har allt med samma så om skulle det krångla så fungerar ju inget av grejerna. Nämligen haft vänner som haft det så och då pajade allt! (skräckexempel) Men det är svårt att välja...Kram!

    SvaraRadera
  4. Ja, det har du ju rätt i.... kram

    SvaraRadera
  5. Gumman, jag har en MASSA bebiskläder jag skulle vilja sälja....Vilket är bäst...Blocket eller nåt annat..? Ge mig ngr tips:-) Kram

    SvaraRadera
  6. Märkeskläder får du mest för på Tradera annars blocket eller lämna in på en bytardag!
    Puss ♥

    SvaraRadera