tisdag 15 december 2009

Grattis till oss....

Idag har jag och Oscar varit ett par i 9år!!... Tanken var att vi skulle ut och äta nånstans, men vi tar det en annan dag... Oscar har huvudvärk och har precis somnat, och jag är helt slut efter skola och validering.
Fortfarande ingen kamera, undrar just när jag ska få tid att åka och hämta hem min skatt?... helst innan jul, vore ju inte så kul att missa ta kort på Lill-Sessans första jul ;-)

7 kommentarer:

  1. Nä kameran står här där du lämna den:-) Kom ni SÅ långt innan du kom på, tyckte du ringde snabbt, kunde inte Fialia vända på bilen?;-) Tycker synd om dig...Vad ska vi göra, och har du tid..? Hmmmm problem är ju till för att lösas...

    GRATTIS på 9 årsdagen!!! Hur är det med Oscars migrän??

    PUSS

    SvaraRadera
  2. Nää vi kom inte så långt, men så tänkte jag ju att vi skulle träffats dagen efter, och sen dagen därefter... sånt som händer... ska nog hitta nån tid innan jul hoppas jag! Denna vecka är fullspäckad... men kanske till helgen?.. då kan jag nog hinna en vända dit och tillbaka iaf.. om ni är hemma nåt då?
    Han har haft lite spänningar i huvudet, migrän på G ikväll så han gick o la sig tiiiidigt... ska nog i säng jag oxå, har huvudvärk jag med :-(....
    Tack för gratulationerna!! :-)
    Puss o kram

    SvaraRadera
  3. På lördag är vi inte hemma...Men annars så är det lugnt:-) Vi får höras! Puss å sov sött

    SvaraRadera
  4. Grattis grattis!!!

    Kram på dig...

    SvaraRadera
  5. GRATTIS!!!! :-) såhär i efterhand...Puss o kram

    SvaraRadera