fredag 5 februari 2010

Farbror doktor...

Då får det bli doktorbesök för Lill-Sessan idag eftersom febern tydligen inte vill ge med sig och varat i ca 8-9 dagar nu...
Oscar hade tydligen passat på att boka in en tid till mig också då jag haft väldigt ont i mina leder på sistone.. ibland så pass att jag knappt kunna öppna locket på understrykningspennorna i skolan... smärtan är där hela tiden, men känner den mest som en slags "kittlande" smärta (konstig förklaring kanske, men det är den bästa förklaringen jag kan komma på)som gör mig irriterad!
Tröttheten blir värre och värre och jag känner mig som i ett vaccum för det mesta!
Oscar har också varit hos doktorn... och på röntgen(för knät)..och en specialist... och snart ytterligare en specialist...inom ett annat område...friska vi är va? ;-)
Resultatet från röntgen visade på en oregelbunden skelettstruktur som går in i knäleden och kan behöva opereras, får veta mer efter magnetresonansundersökningen och träffen med specialisten...
Men nu skiter vi i sjukdomar och fanskap och koncentrera oss på FREDAGSMYS och lördagsgodis och biobesök och kalas och allt annat roligt som kan tänkas komma där emellan!

1 kommentar:

  1. Men usch vad alla verkar sjuka nu! :-( Krya på er allihopa!
    Kram

    SvaraRadera