söndag 7 mars 2010

Söndagen och gårdagen...

Igår kväll satt jag och läste Lisa`s blogg och förstod snabbt att hon var i behov av lite mammakläder... hon visade upp en bild på en ganska tom garderob, så jag skickade iväg ett sms och frågade om hon var hemma, vilket hon var :-)
Samtidigt stod en banankaka nästan redo i ugnen, så när den var klar åkte den med i bilen tillsammans med Kiana och Dante (Lill-Sessan har ju fått feber igen så hon fick hålla sig hemma!)
Det blev en mycket trevlig fika- paus hos en underbart go Lisa , som även hade systern Stina därhemma.. och en trevlig karl och så självklart goaste busen Viggo!


Och på tal om nåt helt annat... tror ni det är dags för en klippning för Dockan?... Här hemma blir det inte klippt... inte efter dagens incident med Dantes klippning, men frisören ska väl klara av det?



Trimmern åkte fram och det var inte det lättaste med en väldans kittlig Dante... vi bestämde oss för finjustering senare under dagen, och när vi kom till "senare" hade det blivit fel på inställningen och Oscar kör på... det blev en stor kal fläck på ena sidan... tror vi överlämna detta till frisören i fortsättningen.. det var ett uselt försök det här!

1 kommentar:

  1. Han blev ju jättefin!!! :-) O ja Kaili kan behövas finjusteras hon med i håret men inte klippa så mycket på längden...Hon e ju för söööööt! Puss

    SvaraRadera