söndag 25 april 2010

Weekend happenings...

Ibland händer det mycket, ibland ingenting!
Fredagen började med skola och slutade med Mora Träsk, däremellan var det utvecklingssamtal för vår duktiga Stor-Sessa och shopping inför Viljas 10-årskalas.


Det var fullsmockat av folk inne i Belluvue parken då de båda gubbarna stod och svettades på scenen (de är ju inte så unga längre precis...), det var enligt min åsikt ALLDELES för mycket folk på en och samma gång, man hade ju gärna velat att barnen skulle få liite svängutrymme att kunna rocka loss på ... Dante hade jätteskoj i början, men sen blev det för mycket för både honom och mig, så vi smet åt sidan för att andas lite medans Kiana stannade kvar inne i smeten med kusin Malina. Wilmer tröttnade ungefär samtidigt som Dante..
Det blev Mc D på hemvägen... drive in och direkt hem för att fylla på luft och sedan rusa till jobbet...




Hemma kl.8.10 ca på Lördag morgon, frukost, duschningar,påklädningar och föberedelser inför KOSLÄPPET i BräkneHoby som skulle börja kl.11.00, men vi hade fått höra att man behövde vara där minst 1 h innan... och det var vi... och ca 3000 andra oxå :-o ... totalt var där upp emot 6000 människor för att se dessa glada kossor lämna sitt bås, de hoppade liksom jämfota ... UNDERBART!

Där fanns en hel massa roliga aktiviteter för barnen:
* Kaninutställning
* Körning med Shetlandsponny
* Ponnyridning
* Åsneridning
* Prova köra travhäst
* Häst o vagn
* Hölasskörning med traktor
* Höhoppning
* Visning av en hel massa djur i olika former och storlekar ;-)
* Prova sitta i traktor
* Ansiktsmålning

Allt detta var dessutom GRATIS!!.. och så fick man bulle och mjölk också...
Vi hade kunnat vara kvar tills stängning, men så hade vi ett kalas att gå på, nämligen prinsessan Viljas 10-årskalas innan det var dags att åka direkt till jobbet kl.16!
HÄRLIG HELG har vi haft!! :-)

2 kommentarer:

  1. Du är en grym bloggare!
    Mycket estetiskt tilltalande!
    Bereder mig en hel del glädje...keep on!

    SvaraRadera
  2. Hej jag gick in på facebook och såg att Oscar står som singel. Jennie vad står på.... Min mail adress annika.vikingsson@telia.com

    SvaraRadera