söndag 9 maj 2010

FUNKY KIDZ...



Vi hämtade upp Kiana på ett kalas kl.14.30, för att köra direkt till Karlskrona och dansuppvisningen i konserthuset.
De hade organiserat det hela väldigt DÅLIGT, och man kunde inte låta bli att bli riktigt irriterad.
Vi hade köpt biljetter innan, men då skulle man stå i en kö som var helt utom kontroll för att lösa in dessa biljetter mot andra biljetter, för att därefter stå i ytterligare kö för att komma in till platserna!!
Med världens trotsigaste 3-åring och en lagom rastlös (snart) 1-åring i detta kaos var det inte så kul!
Väl på plats, fick vi se en dansuppvisning på totalt 14 grupper, som dansade till SAMMA låtar, vilket blev lite tjatigt efter ca 5 danser.
När de sen var klara, släpptes de ut av dansledarna som kossorna som ska ut på bete, lite här och där bland 100-tals åskådare som suttit inne i salen och tittat.
HUR lätt bli det att hitta sitt barn i det kaoset tror ni??
Jag fick såklart panik i denna folkmassa och värme och var alldeles darrig när vi väl var på plats i bilen. Att vissa av barnen var så små som 4 år som dansat, tog de ingen hänsyn till då de släpptes ut heller... riktigt ILLA!

MEN......
Kiana var så DUKTIG att jag blev alldeles tårögd!!!!!!!!
Mojje som presenterade alla grupper och dessutom sjöng och skämtade i massor var helt UNDERBAR ( och jag erkänner.. jag är smygkär i denna karl efter gårdagen ;-) )
Sista låten var den suveränt härliga låten om bananerna som alla barn fick sjunga tillsammans med denna guldlock till stjärna :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar