söndag 15 augusti 2010

Magisk afton!

Igår vid 10.30 bar det av till Halmstad med Anna o Liz, laddade till max och med Roxetteskivan i bilen kunde det inte bli fel, vi lyckades ju t.om hitta dit vi skulle utan att åka vilse en enda gång!! (det är minsann inte illa med 3 brudar med det sämsta lokalsinne i världen o 1 som inte kan höger o vänster :-D)
Stugan vi skulle haft hade blivit uthyrd till någon annan, men vi blev inte bostadslösa för det, lite mindre lyx men desto mer kvar i plånboken blev resultatet, och det gjorde ingenting direkt då vi bara hade tankarna på Roxette`s konsert ;-)
Vi lyckades hitta ett matställe i närheten där vi beställde pizza alla 3, som sen höll oss proppmätta tills dagen efter kl.11.00!! (och då hade varken jag eller Liz ätit frukost heller :-o)
Vi bänkade oss därefter bland korgmöblerna utanför och spelade kort för fulla muggar, och jag hade flytet inne :-)... några cider o Smirnoff Ice senare, blev vi hämtade av Malin o Jenni-Ann (gulle er)och slutmålet var ett faktum!
Vi tog plats inför konserten lite längre fram än mitten, och tyckte vi kände oss nöjda där så där stannade vi.
När Roxette kom ut på scenen slutade våra normala kroppsfunktioner att fungera, vi blev helt enkelt förtrollade .. vi behövde varken kissa, dricka, sitta eller något annat under hela tiden!!
Våra ögon släppte inte blicken från scenen, och allt det ösregn vi drabbats av under dagen försvann spårlöst under HELA konserten!!
När de sen slutade spela och vi ropade ut dom igen, kommer Per Gessle med en överraskning som heter duga ... han kom med inte mindre än GYLLENE TIDER tillbaka ut på scenen och publiken blev som galna ... JISSES, det kan man kalla "Surpris" som han så vackert kallade det :-)
Den här konserten kommer jag ALDRIG glömma!!
Vilken upplevelse, vilken magisk upplevelse!!
Tänkte jag skulle sno lite bilder av syrran o lägga ut senare, min kamera är totalt värdelös så det var inte ens någon mening att släpa med sig...

1 kommentar:

  1. Ja, det är bara att välja och vraka, de ligger på fejjan nu :)

    SvaraRadera