onsdag 3 november 2010

Hemma igen...

Min absoluta älsklingskille har nu fått komma hem :-)
Han är betydligt piggare och orkar t.om leka emellanåt, maten har det varit värre med, men nu har han fått i sig några skedar pasta iallafall och dricka går bra!
Han somnar fortfarande när han känner att det blir för mycket, men han får bestämma takten helt själv, man vill ju inte stressa fram det hela då blir det bara fel.
Imorgon ska han till barnmottagningen i Karlshamn då en av läkarna på barnkliniken tyckte vi skulle det då Dante har öroninflammation i båda öronen och allergisk mot penecillin, och därför låta överläkaren bestämma vilken behandling som ska ges eller om man kanske rent av skulle förebygga återkommande inflammationer med rör för att inte riskera att han hamnar i den situationen överhuvudtaget vad gäller öronen iaf ... han är ju trots allt ett öronbarn, men klarat sig bra väldigt länge nu ändå.
Så skönt att ha honom hemma igen!!! :-)

6 kommentarer:

  1. Åh hälsa den lille sötnosen från oss..Krya på han, ses snart, vi har ju helgen..:-)

    KRAM

    SvaraRadera
  2. Han ville gå o lägga sig kl 17.00, tog på sig pyjamasen o la sig i min säng ...
    På Fredag natt har jag tagit ledigt och på Söndag kväll jobbar Liz (vi har bytt), men på Lördag ses vi kl.16 :-)
    Kramizar

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att läsa att han mår mycket bättre!!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Åh, vad skööönt när det går åt rätt håll och han blir sig själv igen :) Hoppas att det ordnar sig med behandlingen också! Rör låter ju som bästa alternativet? Stå på er! Kram

    SvaraRadera
  5. Hej! Halkade in på din blogg via Lisa (Lisoball) . Funderade på en sak, det är ingen som satt öroninflammationen i samband med att han mår illa? Man kan ju bli yr och konstig om man har iinfektion eller liknande på hörselorganen. Av det kräker man ju också. Bara en tanke.. Hoppas han kryar på sig! Kram

    SvaraRadera
  6. Sandra: Nej, det var hjärnskakning utan tvivel sa läkaren .. han kräkte så fort han försökte sätta sig upp, slog i huvudet kvällen innan och blev slö och somnade hela tiden... han är ett öronbarn och då är det mest bara nätterna jobbiga, inte medtagen på det sättet .. men de sa att det ena utersluter ju inte det andra... fick febern på sjukhuset efter några timmar, innan dess var han helt feberfri!
    Han är okej nu...
    Kram kram

    SvaraRadera