onsdag 29 juli 2009

Lill-Sessan 2 månader...

Kan inte fatta att hon hunnit bli hela 2 månader nu!!
Vad har hänt under denna månad och hur är hon då?

Kaili fick en ny vän den 25 Juni,han heter Alvin och är jättego,så honom har vi busat med en del!

Sover fortfarande lika bra om nätterna och har t.om sovit sig igenom hela natten flera gånger!

Hon har börjat äta var 4-5:e timme istället för varannan och då 100ml varje gång,fast för 2 dagar sen kände hon att det inte var tillräckligt och ville då öka på mängden,först åt hon 165ml,sen 200ml (?)..därefter hittade hon en balans och landade på 135ml!

ÄLSKAR allt var mobiler heter (inte telefonen då alltså) och hon har några stycken..1 ovanför sängen (skäller på mobilen när den stängs av automatiskt) 1 ovanför skötbordet,1 ovanför gungan och så har hon nyligen fått ett babygym med roliga saker hängandes ovanför huvudet och dessa saker kom hon snabbt på hur man skulle göra för att få fart på, och få det att låta!
T.om lyckats fånga en och hålla kvar en stund för att sedan släppa!

Hon är mer vaken om dagarna,sover inte lika länge i sträck,men när hon är vaken skrattar hon bara eller ligger tyst och titta på sina mobiler eller lyssna på syskonens bråkande!

Väger nu 5270g är 58.5cm lång och ha ett huvudomkrets på 38.5cm,de säger att hon ligger under måttet på vikt och huvud men är en lång tjej för där har hon hamnat på det övre strecket!

Hon är alltså en alldeles perfekt,underbar liten tjej,som börjat intressera sig mer och mer för världen omkring sig!
Jag älskar dig min lilla Sessa och GRATTIS2-månadersdagen!




1 kommentar:

  1. Halleda sicket sött litet kort det där sista är!!! Alla är givetvis urgulliga, men det sista va nåt helt UNDERBART!!!!

    Söt hon är:-) KRAM

    SvaraRadera