söndag 4 april 2010

Påskspecial...

Påsken kunde knappast börjat bättre... strålande solsken på skärtorsdagen och jag var ledig!!
En liten promenad var given redan på morgonkvisten tillsammans med barnvagnen och såklart Kaili däri ;-)
Sen befann vi oss ute ett bra tag, jag lyckades hitta ett par alldeles för stora gummistövlar i stl 21 till Lill-Sessan, men det brydde hon sig inte om, utan knatade omkring med dockvagnen ändå ( även om vi då och då fick plocka upp stövlarna efter henne)



På påskafton var vi bjudna på påskbuffè hos Anna o co, och det blev en riktigt trevlig liten tillställning. Frugan i huset hade fixat och trixat och detta resulterade (som alltid) i en förtrollande god påskspecialare a`la Mrs. Atmander!




Påskharen hade minsann hittat till Solvändan också, barnen letade och hittade dessa stora påskägg!! :
Kiana fick vi inte med oss hem på kvällen utan hon stannade kvar och lekte med kusinen :-)


Och så var vi framme vid dagens happening, på självaste påskdagen fick vi trevligt besök av Helsingborgsparet Emelie och Oliver och såklart deras charmtroll Liam, som nu hunnit bli 2 år!


Grabbarna lekte på bra med både bilar och bollar ... underbara pojkar trivdes i varandras sällskap, och så gjorde även de vuxna!! :-)
Ikväll blev det ombytta roller, då det är vi som har kusin Vilja här för att sova över... ja, de får ju passa på, det är ju påsklov och så åker Fam. Atmander på en resa till Egypten på Tisdag dessutom... det hade inte varit dumt.. inte alls, men en annan får ju fortsätta drömma istället ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar