lördag 9 april 2011

Skogsmullar....

Vilken underbart härlig vårdag det blev idag!! Vi var ute i trädgården en stund på förmiddagen, men då hade det inte hunnit bli så varmt, vindarna var ganska kalla. Jag frågade Dante vad han tyckte vi skulle göra idag och svaret kom utan minsta tvekan: -"TILL SKOGEN!" Efter lunch och vila för Kaili, packade vi ner smörgåsar, pannkakor, nybakad rulltårta, banan, kaffe och juice och gick tvärs över gatan så var vi inne i skogen! Det utforskades, klättrades, letades efter spindlar, lagades låtsasmat av pinnar, mossor, bark och annat som man kunde komma över ( i skogen flödar fantasin). Efter ett tag blev det gott att äta. 2 timmar gick fort och då vi kom hem igen var det fotboll i trädgården som gällde för hela slanten! En heldag med våra underbara barn, hoppas ni vet hur älskade ni är!!

4 kommentarer:

  1. Vi som pratade häromdagen om vilka barnen är lika, och jisses så lik dig Kiana är på detta kort!!!!!
    Låter som en härlig dag:-)

    Kram på er

    SvaraRadera
  2. Tycker du?? Vad roligt!! :-))
    Det blev en dag med kvalitetstid tillsammans med barnen och jag för en gång skull kunde släppa alla "måsten", kändes skönt! :-)
    puss på dig!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad mysigt ni har haft det! <3

    SvaraRadera
  4. BRA det måste man ibland även om det är svårt! Heja du..:-) Om ni vill hänga med på bio imån, hör av dig!!! Den börjar kl 16 i Bromölla...PUSS

    SvaraRadera